Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus, Julkisoikeus

8.2.2016 14.04 Tulli ei ilmoittanut ettei aineistoa oteta vastaan CD-lyvyllä - apulaisoikeuskansleri kiinnitti Tullin huomiota hallintolain säännöksiin hyvän hallinnon mukaisesta menettelystä ja asiakirjan täydentämisestä

Tullin menettely ei ollut hyvän hallinnon mukaista, kun kantelijalle ei Tullin selvityksestä ilmenevällä tavalla ollut ilmoitettu, että hänen CD-levyllä toimittamaansa aineistoa ei oteta vastaan. Kantelijaa ei myöskään ollut kehotettu toimittamaan oikaisuvaatimuksensa liitteitä Tullin hyväksymässä asiakirjamuodossa. Kantelija oli näin ollen voinut luottaa siihen, että kaikki hänen toimittamansa selvitys oli otettu huomioon oikaisuvaatimusasiaa ratkaistaessa. Koska kantelijan toimittaman CD-levyn sisältöä ei ollut tutkittu, arviota siitä, oliko asiakirjan täydentäminen ollut hallintolain 22 §:n 1 momentin tarkoitetulla tavalla tarpeetonta asian ratkaisemiseksi, ei ollut voitu tehdä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.