Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

4.1.2016 7.52 (päivitetty 12.1.2016 15.38) Canon Europe NV:n lakimies Panu Pökkylä: Helsingin kaupungin hankintapäätöksistä valitettiin eniten vuonna 2015

Canon Europe NV:n lakimies Panu Pökkylä: Helsingin kaupungin hankintapäätöksistä valitettiin eniten vuonna 2015

Helsingin kaupungin hankintapäätöksistä valitettiin eniten vuonna 2015. Tämä selviää markkinaoikeuden vireillä olevien hankinta-asioiden sivulta. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Helsingin kaupungilla oli vireillä 17 hankinta-asiaa.  Tähän lukuun sisältyvät myös Helsingin kaupungin alaiset virastot ja omistamat yhtiöt, kuten esimerkiksi Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirasto sekä Helsingin kaupungin asunnot Oy. Päätökset, joista on valitettu ovat varsin kirjavia: mukana on kaupunkipyöriä, Apotti-hanketta sekä autojen renkaita koskevia hankintoja.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.