Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Rikos- ja prosessioikeus

29.12.2015 10.43 Hovioikeus: Hoito- ja kasvatustyön ohjaajana työskennellyt nainen voitiin tuomita lastensuojelulaitokseen sijoitetun 15-vuotiaan pojan törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja vahingonkorvauksiin

Hoito- ja kasvatustyön ohjaajana työskennellyt vuonna 1988 syntynyt nainen, joka oli suudellut erityisen huolenpidon osastolle lastensuojelulaitokseen sijoitettua 15-vuotaista poikaa suulle ja kosketellut tämän sukupuolielimiä sekä kädellään että suullaan, tuomittiin lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä 1 vuoden 2 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja korvamaan pojalle kärsimyksestä 6 000 euroa. (Vailla lainvoimaa 29.12.2015)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.