Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Rikos- ja prosessioikeus

4.12.2015 8.32 Avopuolisonsa pahoinpitelyistä tuomitun miehen toiminnalle ei ollut oikeuttamis- tai anteeksiantoperustetta - tuomittiin kolmesta pahoinpitelystä ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja vahingonkorvauksiin

Mies oli mm. työntänyt naisen heidän kotonaan kumoon, lyönyt naista nyrkillä kasvoihin naisen ollessa pesemässä heidän 2-vuotiasta lastaan suihkukaapissa ja vielä sen jälkeen lyönyt nyrkillä kasvoihin naisen istuessa lapsi sylissään sängyllä. Mies oli myös puolisoiden kotipihalla tarttunut naista kiinni takaapäin ja repinyt hänet ulos autosta, jonka turvaistuimeen nainen oli ollut laittamassa heidän lastaan. Tämän jälkeen mies oli ottanut naista kiinni jaloista, kääntänyt hänet niin, että hän oli kaatunut maahan selälleen lyöden päänsä ja raahannut naista jaloista kiinni pitäen maata pitkin. Mies tuomittiin kolmesta pahoinpitelystä 3 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja 1 800 euron vahingonkorvauksiin. (Vailla lainvoimaa 4.12.2015)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.