Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Ympäristö

25.11.2015 16.12 KHO:n kaksi ratkaisua louhinnan ja murskauksen ympäristöluvasta sekä maa-ainesten ottoluvasta Saarijärvellä

KHO:n kaksi ratkaisua louhinnan ja murskauksen ympäristöluvasta sekä maa-ainesten ottoluvasta Saarijärvellä

Saarijärven kaupungin ympäristösihteeri oli myöntänyt B:lle ympäristönsuojelulain (86/2000) 28 §:n mukaisen ympäristöluvan kallion louhintaan ja murskaukseen Saarijärven kaupungin Saarijärven kylässä. Lupa oli myönnetty viiden vuoden määräajaksi. Hallinto-oikeus muutti valituksen johdosta eräitä lupamääräyksiä. Saarijärven ympäristösihteeri oli myös myöntänyt B:lle luvan kalliokiviaineksen ottoon. Lupa on voimassa viisi vuotta ja ottamismäärä on enintään 80 000 kuutiometriä. Ottamistoiminta oli toteutettava ottamissuunnitelman ja päätöksen lupamääräysten mukaisesti. Hallinto-oikeus hylkäsi asiasta tehdyn valituksen. KHO ei muuttanut hallinto-oikeuden ratkaisuja.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.