Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

25.11.2015 11.02 Hallinto-oikeus piti Helsingin toimipisteessä korkeintaan kerran viikossa työskennelleen Paimiossa sijaitsevaa kotia varsinaisena työpaikkana - matkoja ei otettu huomioon autoedun yksityisajoa laskettaessa

A työskentelee B Oy:ssä, jolla pääkonttori on Tampereella ja toimipiste muun muassa Helsingissä. A:n toimenkuvaan kuuluvat erilaiset asiakastyöhön liittyvät tehtävät. A suorittaa pääosan B Oy:n työtehtävistä kotonaan Paimiossa, jossa hänellä on käytössään työhuone tarvittavine työvälineineen. A:lla ei ole B Oy:n tiloissa työpistettä tai muuta työskentelytilaa. Asiakkaiden luokse A kulkee suoraan kotoaan. B Oy:n Helsingin tiloissa A työskentelee korkeintaan yhden päivän viikossa. HAO katsoi, että Paimion ja Helsingin välisten matkojen osalta oli kyse ensisijaisen ja toissijaisen työpaikan välisistä matkoista. Näitä matkoja ei otettu huomioon autoedun yksityisajoa laskettaessa.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.