Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Rikos- ja prosessioikeus

24.11.2015 6.02 Hovioikeus ei muuttanut ravintolatappelussa lasituopista päähän saaneen korvauksia kosmeettisesta haitasta, kivusta ja särystä ja muusta tilapäisestä haitasta

B oli ravintolan tanssilattialla lyönyt toista nyrkkitappelun osapuolta (A) oluttuopilla päähän. B oli tuomittu 4 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja korvaamaan A:lle kivun, säryn ja muun tilapäisen haitan osalta 1 000 euroa ja pysyvästä kosmeettisesta haitasta 2 000 euroa. A vaati HO:ssa, että kivusta ja särystä ja muusta tilapäisestä haitasta tuomittu korvaus korotetaan 2 000 euroksi ja kosmeettisesta haitasta 10 000 euroksi. HO ei muuttanut KO:n tuomiota. (Vailla lainvoimaa 24.11.2015)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.