Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Julkisoikeus

23.11.2015 11.53 KHO:n kaksi ratkaisua rikosten selvittämiseksi maksettuja vinkkipalkkioita koskevien asiakirjojen julkisuudesta

KHO:n kaksi ratkaisua rikosten selvittämiseksi maksettuja vinkkipalkkioita koskevien asiakirjojen julkisuudesta

Tietopyyntö oli koskenut Keskusrikospoliisin maksamien vinkkipalkkioiden vuosittaista yhteismäärää vuosilta 2008–2013 eriteltynä. Pyydetyllä tavalla ilmoitettuna maksettujen palkkioiden vuosittaisista yhteismääristä ei ilmennyt, kenelle tai minkä rikosten selvittämiseksi palkkioita oli maksettu. Pyydettyjen tietojen antaminen kuitenkin kuvaisi Keskusrikospoliisin tietolähdetoiminnan laajuutta ja vaarantaisi näin ollen rikosten ehkäisemistä ja selvittämistä julkisuuslain 24 §:n 1 momentin 5 kohdassa tarkoitetulla tavalla. Pyydetyt tiedot olivat siten salassa pidettäviä. Toisessa tapauksessa oli kysymys Helsingin poliisilaitoksen maksamista vinkkipalkkioista, ja myös nämä tiedot olivat salaisia.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.