Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Ympäristö

23.11.2015 13.00 Uusia kohteita sisäministeriön liikkumis- ja oleskelurajoituksista annettuun asetukseen marraskuun lopussa

Uusia kohteita sisäministeriön liikkumis- ja oleskelurajoituksista annettuun asetukseen marraskuun lopussa

Sisäministeriön liikkumis- ja oleskelurajoituksia koskevan asetuksen liitteisiin on lisätty seitsemän uutta kohdetta. Kohteet ovat Fennovoiman Hanhikiven niemen ydinlaitostyömaa, Lahti-Vesivehmaan lentopaikka, Suomenlinnan vankila, terästehtaan alue Raahessa, autojen testiradat ja niiden suoja-alueet Muoniossa, Raahen satama ja Vallisaari Helsingin edustalla. Asetusmuutos tulee voimaan 30. marraskuuta 2015, Vallisaaren osalta liikkumis- ja oleskelurajoitus tulee voimaan 1. tammikuuta 2016, koska alue on Puolustusvoimien hallinnassa vuoden 2015 loppuun saakka.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.