Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Julkisoikeus

19.11.2015 16.15 Eduskunnan tarkastusvaliokunta: Hallituksen vuosikertomuksen sisältöä kehitettävä edelleen ja harmaan talouden torjuntaohjelma koko vaalikaudelle

Eduskunnan tarkastusvaliokunta on hyväksynyt mietinnön koskien hallituksen vuosikertomusta 2014. Valiokunta esittää eduskunnan hyväksyttäväksi kannanoton, joka edellyttää hallituksen kehittävän vuosikertomusta entistä informatiivisemmaksi. Keskeinen lähtökohta on, että kertomus sisältäisi analysoitua tietoa toiminnan ja toimintamuutosten tuloksellisuudesta ja vaikuttavuudesta, erityisesti yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta ja asetettujen tavoitteiden toteutumisesta. Vuosikertomuksesta tulee muodostua toimiva osa valtionhallinnon ja hallituksen suunnittelu- ja seurantajärjestelmää, valiokunta painottaa. Valiokunta käsitteli mietinnössään myös eduskunnan kannanottoja koskien muun muassa harmaan talouden torjuntaa, rakennusten kosteus- ja homevaurioita ja julkisen hallinnon tietojärjestelmiä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.