Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

17.11.2015 14.38 Keskusverolautakunnan ennakkoratkaisu paperisia lounas-, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä vastaavia sähköisiä tilille tehtäviä saldolatauksia työnantajayrityksille tarjoavan yrityksen velvollisuudesta suorittaa arvonlisäveroa palvelukokonaisuudesta veloitetuista palkkioista ja muista veloituksista

Yhtiö veloitti paperisten lounas-, liikunta- ja kulttuuriseteleiden nimellisarvon sekä saldolatauksen nimellisarvon työnantajayritykseltä. Keskusverolautakunta katsoi, ettei yhtiön tullut suorittaa arvonlisäveroa nimellisarvon veloituksesta. Yhtiö suoritti erilaisia palveluja, jotka liittyivät paperisten lounas-, liikunta- ja kulttuuriseteleiden sekä saldolatausten ja palveluseteleiden käyttämiseen maksuvälineenä. Keskusverolautakunta katsoi, ettei yhtiön ollut suoritettava arvonlisäveroa palvelukokonaisuudesta veloitetuista palkkioista ja muista veloituksista.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.