Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Rikos- ja prosessioikeus

11.11.2015 9.05 Hovioikeus tuomitsi ventovieraiden ihmisten asuntoon keskellä yötä murtautuneen ja pesäpallomailan näköisellä esineellä asukasta pään alueelle ja ylävartaloon lyöneen maksamaan korvauksia myös aivovamman aiheuttamasta pysyvästä haitasta - muita korvauksia korotettiin

Iskut olivat olleet nopeita ja voimakkaita, ja A oli ollut pahoinpitelyn kestäessä osin maassa. Pahoinpitelyn seurauksena A:lle oli aiheutunut pinnallisten haavojen, mustelmien ja ruhjeiden lisäksi haittaluokan 6/20 mukainen aivovamma. Oikeudenmukainen korvaus pysyvästä haitasta oli 18 206,32 euroa, kivusta ja särystä sekä muusta tilapäisestä haitasta 6 000 euroa ja kärsimyksestä 3 000 euroa. (Vailla lainvoimaa 11.11.2013)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.