Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus

30.10.2015 13.31 Hovioikeus: Kiinteistöyhtiön ostajalla oli virheen vuoksi oikeus korvaukseen myös välillisen vahingon, vuokratuoton menetyksen osalta

Hovioikeus katsoi toisin kuin käräjäoikeus, että tiedossa ollut mikrobiongelma olisi vaikuttanut kauppahintaan selvästi enemmän kuin vain korjauskustannusten määrän, koska sisäilmaongelman mahdollisuus olisi vähentänyt merkittävästi kohteen houkuttelevuutta. Tähän nähden hovioikeus arvioi, että virhe olisi vaikuttanut kauppahintaan vähintään A:n vaatiman 210.000 euron verran. Myyjä oli velvollinen korvaamaan A:lle myös välilliset vahingot, vuokratuoton menetyksen 288.607,47 euroa. (Vailla lainvoimaa 30.10.2015)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.