Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

18.8.2015 14.21 Haaste jätettiin kokonaisuudessaan tutkimatta kun haastehakemuksessa oli kysymys samasta tapahtuneesta räjäytystyöstä kuin aiemmissa rikos- ja riita-asioiden tuomioissa

Kaikki kolme aiempaa samaan tapahtumainkulkuun liittyvää tuomiota oli ratkaistu Kouvolan HO:n lainvoimaisilla tuomioilla. Yhtiön haastehakemuksen perusteella oli selvää, että nyt vireille tulleessa haastehakemuksessa oli kysymys samasta räjäytystyöstä kuin aiemmissa rikos- ja riita-asioitten tuomioissa. KO:n mainitsemilla perusteilla nyt vireille tullut haaste tuli kokonaisuudessaan jättää tutkimatta. HO hyväksyi pääkäsittelyä pitämättä KO:n ratkaisun perusteluineen. (Vailla lainvoimaa 18.8.2015)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.