Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

17.3.2015 11.01 Hallinto-oikeuden ratkaisu arvopaperikauppaa harjoittaneen yhtiön kokonaisjakautumisessa siirtyneiden elinkeinotoiminnan tulolähteen tappioiden jakamisesta vastaanottaville yhtiöille

Arvopaperikauppaa harjoittaneessa X Oy:ssä oli toteutettu 31.12.2008 kokonaisjakautuminen, jossa sen kaikki varat ja velat oli siirretty toimivalle B Oy:lle ja perustettavalle A Oy:lle. X Oy:n koko toiminta oli koostunut arvopaperikaupasta. Hallinto-oikeus katsoi tapauksessa, että X Oy:n jakautumisessa siirtyneet elinkeinotoiminnan tulolähteen tappiot olisi tullut jakaa vastaanottaville yhtiöille siirtyneiden nettovarallisuuksien mukaisessa suhteessa. Oikaisulautakunnan päätökset ja toimitetut verotukset oli valituksenalaisilta osin kumottava ja asia palautettava Verohallinnolle uudelleen käsiteltäväksi.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.