Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Rikos- ja prosessioikeus

11.3.2015 14.11 Kavalsi yhdistykseltä kaupungilta saatuja avustusvaroja – ei syyllistynyt kavalluksen lisäksi avustuksen väärinkäyttöön

Kavalluksessa ja väitetyssä avustuksen väärinkäytössä oli kummassakin kysymys samoista M:n yhdistyksen tililtä nostamista 4.000 euron rahavaroista, jotka yhdistys oli saanut kaupungilta avustuksena. Väitetty avustusvarojen käyttäminen vastoin avustuksen käyttötarkoitusta oli tapahtunut aikaisintaan M:n nostaessa varat yhdistyksen tililtä. M:n oli varat nostaessaan syyllistyneen kavallukseen, jolloin varat olivat siirtyneet pois yhdistyksen varallisuuspiiristä. Hovioikeuden mukaan M:n ei ollut varat yhdistyksen tililtä nostaessaan katsottava syyllistyneen kavalluksen lisäksi yhdistyksen toiminnanjohtajana kaupungin yhdistykselle myöntämän avustuksen väärinkäyttöön. (Vailla lainvoimaa 11.3.2015)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.