Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus

19.2.2015 10.52 Vuokralaisella ei ollut oikeutta käyttää remontista aiheutuneita kuluja maksamatta olevien vuokrien kuittaamiseen

Vuokralaisella, jolla oli ollut lupa tehdä remonttia vuokraamaansa omakotitaloon omalla kustannuksellaan, ei ollut oikeutta käyttää remontista aiheutuneita kuluja maksamatta olevien vuokrien kuittaamiseen. Asiassa ei ollut myöskään esitetty näyttöä, että vuokralainen olisi vuokrasopimusta laadittaessa esittänyt asunnon kuntoon perustuvia vaatimuksia. Näyttöä ei ollut esitetty myöskään siitä, että 580 euron suuruista vuokraa olisi voitu pitää asunnon kuntoon nähden kohtuuttoman suurena. Vuokrasopimus purettiin, vuokralainen velvoitettiin suorittamaan vuokrasaatavat ja heti häädön uhalla muuttamaan pois talosta. (Vailla lainvoimaa 19.2.2015)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.