Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus, Julkisoikeus

5.2.2015 9.25 Hovioikeus: Yliopisto päätti tiedottajan tehtävistä kirjaston suunnittelijan tehtäviin siirretyn työntekijän työsopimuksen työsopimuslain vastaisesti

Työntekijällä katsottiin olleen oikeus kahden kuukauden irtisanomisajan palkkaan ja kahdeksan kuukauden palkkaa vastaavaan korvaukseen työsuhteen perusteettomasta päättämisestä, kun yliopiston viestintäyksikön työtehtäviä koskevaa työsopimusta ei ollut missään vaiheessa päätetty työsopimuslain edellyttämällä tavalla tai perusteella. Työsopimuksen oli katsottava olleen edelleen voimassa kun yliopisto oli suorittanut suunnittelijan tehtävää koskeneen työsopimuksen koeaikapurun ja päättänyt tämän työsuhteen kokonaisuudessaan. (Vailla lainvoimaa 5.2.2015)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.