Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Ympäristö

29.12.2014 14.51 Hovioikeus kumosi käräjäoikeuden tuomion: Kiinteistöyhtiö ei huolehtinut esteettömästä liikkumisesta – kuolinpesälle 50 prosentilla soviteltuja korvauksia hoitokuluista, kivusta ja särystä sekä tilapäisestä haitasta

Koska kiinteistöyhtiö ei näyttänyt, että H:n kaatuminen olisi johtunut sellaisesta seikasta, josta se ei ollut velvollinen huolehtimaan eikä vahingon voitu katsoa olleen ennalta arvaamaton, se oli velvollinen korvaamaan H:lle kaatumisesta aiheutuneet vahingot. Hovioikeus katsoi H:lle korvattavaksi vahingonkorvauksen määräksi pysyvän haitan sekä kivun, säryn ja tilapäisen haitan osalta 50 prosenttia hovioikeuden kohtuullisiksi katsomista määristä. (Vailla lainvoimaa 29.12.2014)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.