Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

29.12.2014 15.15 Hovioikeus: Käräjäoikeudella ei ollut velvollisuutta antaa yhtiölle jäljennöstä tuomiosta ennen tyytymättömyyden ilmoittamiselle säädetyn määräajan päättymistä kun yhtiön tiedossa oli käräjäoikeuden tuomion antamispäivä

Yhtiö oli ollut tietoinen käräjäoikeuden tuomion antamispäivästä ja sillä oli tällöin ollut mahdollisuus saada tieto tuomion sisällöstä käräjäoikeuden kansliasta. Käräjäoikeudella ei ollut velvollisuutta antaa yhtiölle jäljennöstä tuomiosta ennen tyytymättömyyden ilmoittamiselle säädetyn määräajan päättymistä. Käräjäoikeus ei selvityksensä mukaan myöskään pitänyt todennäköisenä, että se olisi ilmoittanut toimittavansa tuomion postitse. Tällä seikalla ei kuitenkaan ollut merkitystä tyytymättömyyden ilmoittamiselle säädetyn määräajan kannalta. (Vailla lainvoimaa 29.12.2014)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.