Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus

23.12.2014 12.55 Kaupunki määritteli KVTES:n vastaisesti työntekijöitään ja viranhaltijoitaan johtavassa tai itsenäisessä asemassa oleviksi työntekijöiksi - Kunnalliselle työmarkkinalaitokselle 4 000 euron hyvityssakot

Työtuomioistuin vahvisti Haminan kaupungin menetelleen KVTES III luvun 22 §:n vastaisesti määritellessään kaupunginhallituksen henkilöstöjaoston päätöksellä 16.6.2006 sähköteknikon, maanrakennusmestarin, varikkomestarin, verkostomestarin ja käyttömestarin johtavassa tai itsenäisessä asemassa oleviksi työntekijöiksi/viranhaltijoiksi 1.7.2006 lukien ja soveltaessaan kyseistä päätöstä käytännössä myös vihertyönjohtajaan samasta päivämäärästä lukien. Korjaustoimen rakennusmestarin osalta kanne hylättiin.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.