Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

12.12.2014 12.20 Markkinaoikeus: Tavaramerkki SUN CAPITAL PARTNERS, INC. on sekoitettavissa aikaisempaan yhteisön tavaramerkkiin SUN

Markkinaoikeus katsoi, ottaen huomioon kysymyksessä olevien palvelujen osittaisen samanlaisuuden ja osittaisen samankaltaisuuden ja merkkien korkean samankaltaisuuden asteen, että haettu tavaramerkki SUN CAPITAL PARTNERS, INC. on sekoitettavissa aikaisempaan yhteisön tavaramerkkiin numero 674218 SUN. Koska haettuun merkkiin on lisätty vain yhtiömuodossa tarjottaviin rahoitus- ja varainhoitopalveluihin viittaava ilmaisu "capital partners", yhtiömuotoon viittaava lyhenne "inc." sekä lähes merkityksetön kuvio-osuus, haetusta merkistä saatava kokonaisvaikutelma johtaa nyt esillä olevassa tapauksessa siihen, että kohdeyleisö, vaikkakin sen tarkkaavaisuusaste on keskimääräistä korkeampi, saattaa luulla, että kyseiset palvelut ovat peräisin vähintään taloudellisesti keskenään sidoksissa olevista yrityksistä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.