Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

28.11.2014 11.14 Keskusverolautakunta: Kotimaisen ja ulkomaisen henkivakuutusyhtiön mahdollisesti erilainen verotus oli sallittua - luxemburgilaisen yhtiön oli suoritettava lähdevero osingon kokonaismäärästä

KVL on antanut ennakkoratkaisun, jossa oli kysymys siitä, oliko luxemburgilaisen hakijayhtiön suomalaisilta yhtiöiltä saamasta osingosta perittävä lähdevero ja oliko kansallisia lähdeverolain säännöksiä ja Suomen ja Luxemburgin välisen verosopimuksen määräyksiä pidettävä syrjivinä ottaen huomioon SEUT 63 artiklan 1 kappaleen määräys sekä etenkin EUT:n tuomio asiassa C-342/10 komissio v. Suomi. KVL katsoi, että hakemuksessa tarkoitetusta osinkotulosta oli suoritettava Suomessa lähdevero osingon kokonaismäärästä lähdeverolain säännösten ja verosopimuksen määräysten mukaisesti. (Ei lainvoimainen 28.11.2014)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.