Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

10.11.2014 12.12 Hovioikeus kumosi käräjäoikeuden tuomion jolla vuokrasopimus oli vahvistettu puretuksi ja vuokralaiset häädetty – häiritsevää elämää ei näytetty toteen, huoneistoa ei hoidettu huonosti eikä vuokralaisten tupakointi huoneistossa oikeuttanut vuokrasopimuksen purkamiseen

Hovioikeus katsoi muun muassa, että vuokralaisten tupakointi vuokrahuoneistossa ennen tupakoinnin kieltänyttä järjestyssäännön muutosta 15.11.2013 ei ollut riittävä peruste vuokrasopimuksen purkamiseen ottaen huomioon, ettei vuokralaisille ollut sen johdosta annettu kirjallista varoitusta, kielto oli ilmennyt ainoastaan taloyhtiön ilmoitustaululla ja vuokralaiset olivat siirtyneet tupakoimaan ulos järjestyssääntöön tulleen muutoksen jälkeen. Vuokranantajana toiminut säätiö ei ollut myöskään tupakoinnin osalta kohdellut vuokralaisia yhdenvertaisesti. (Vailla lainvoimaa 10.11.2014)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.