Edilexissä on huoltokatko keskiviikkona 1.4.2020. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

22.9.2014 15.30 KHO: Pelto- ja joutomaan myynnin yhteydessä myytyjen tilatukioikeuksien kauppahinnasta tuli suorittaa arvonlisäveroa, kun AVL 19 a §:n mukaiset edellytykset eivät täyttyneet

KHO:  Pelto- ja joutomaan myynnin yhteydessä myytyjen tilatukioikeuksien kauppahinnasta tuli suorittaa arvonlisäveroa, kun AVL 19 a §:n mukaiset edellytykset eivät täyttyneet

Pelto- ja joutomaan myynnin yhteydessä myytyjen tilatukioikeuksien kauppahinnasta tuli suorittaa arvonlisäveroa, kun peltomaan ja siihen liittyvien tilatukioikeuksien ei katsottu muodostaneen sellaista varallisuuskokonaisuutta, joka riitti mahdollistamaan itsenäisen taloudellisen toiminnan jatkamisen. (Ään 4-1)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.