Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

11.9.2014 10.11 Markkinaoikeus: Merkki 100 NUORTA KOKKIA oli erottamiskykyinen myös luokan 41 palveluille "koulutus; koulutuksen järjestäminen; kaikki muut samanlaiset tai samankaltaiset palvelut, jotka sisältyvät tähän luokkaan Nizzan aakkosellisessa luettelossa"

Markkinaoikeus totesi, että ilmaisu 100 NUORTA KOKKIA ei itsessään sisällä mitään viittausta siihen, että kyse olisi koulutuksesta tai koulutuksen järjestämisestä. Haetun merkin ei voitu myöskään muutoin katsoa ilmaisevan palveluiden lajia tai käyttötarkoitusta kysymyksessä olevien palveluiden osalta. Sitä voidaan pitää enintään suggestiivisena merkkinä, joka antaa ainoastaan vihjeen tavaramerkillä suojattavien palveluiden ominaisuuksista. Haettu merkki 100 NUORTA KOKKIA oli tavaramerkkilain 13 §:ssä tarkoitetulla tavalla erottamiskykyinen myös niille luokan 41 palveluille, joilta osin hakemus oli valituksenalaisella Patentti- ja rekisterihallituksen päätöksellä hylätty.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.