Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Työ- ja sosiaalioikeus

4.9.2014 15.03 Tasa-arvovaltuutettu, lapsiasiavaltuutettu ja yhdenvertaisuusvaltuutettu kootaan oikeusministeriön hallinnonalalle vuonna 2015

Tasa-arvovaltuutetun, lapsiasiavaltuutetun ja yhdenvertaisuusvaltuutetun virat ja toimistot aiotaan koota oikeusministeriön hallinnonalalle. Eduskunnalle annetun hallituksen esityksen mukaan uudistus koskisi myös yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolautakuntaa. Esitys liittyy eduskunnalle keväällä annettuun uutta yhdenvertaisuuslakia koskevaan hallituksen esitykseen. Sen mukaan nykyinen vähemmistövaltuutetun virka korvattaisiin tehtäviltään laaja-alaisemmalla yhdenvertaisuusvaltuutetun viralla. Nykyiset syrjintälautakunta ja tasa-arvolautakunta yhdistettäisiin. Tasa-arvolain noudattamista valvoisi jatkossakin tasa-arvovaltuutettu.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.