Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

1.9.2014 8.02 Helsingin pörssin kurinpitolautakunta määräsi Rautaruukki Oyj:lle varoituksen ja 100.000 euron kurinpitomaksun pörssin sääntöjen vakavasta rikkomisesta

Pörssin kurinpitolautakunta totesi päätöslauselmassaan, että Rautaruukki Oyj oli rikkonut pörssin sääntöjen kohtia 8.1.2 (1.7.2013) ja 2.2.4.3 koskien tietojen antamista pörssille valvontaa varten ja tähän liittyvää hallinnon järjestämistä. Rikkomusta oli pidettävä vakavana ottaen huomioon yritysjärjestelyn mittasuhteet ja yhtiön laiminlyönnin vaikutukset pörssin valvontatehtävän kannalta. Seuraamukseksi määrättiin pörssin sääntöjen kohdan 8.2.3 (nykyisin 9.2.3) nojalla varoitus, minkä ohella Rautaruukki Oyj:n tulee maksaa kurinpitomaksuna 100 000 euroa.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.