Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus

15.7.2014 8.00 Hovioikeus: Vuokranantajalla oikeus häätöön häiritsevän elämän, huoneiston huonon hoidon ja järjestyssääntöjen rikkomisen perusteella

Asiassa oli näytetty, että vastaaja aiheutti yöaikaan huoneistossaan melua, joka katsotaan häiritseväksi elämäksi. Melu oli lukuisista varoituksista huolimatta jatkunut vuosia. Lisäksi vastaaja muun muassa piti ikkunaansa ympärivuorokautisesti ja jatkuvasti auki sekä laski vettä hiljaisuuden aikana. Hovioikeus hyväksyi käräjäoikeuden tuomion perusteluineen ja näin ollen katsoi, että vuosikausia kestänyttä menettelyä ei voitu pitää vähäisenä. Kantajayhtiön velvoittaminen pysymään vuokrasopimuksessa olisi ollut kohtuutonta ja siten vuokranantajalla oli oikeus purkaa vuokrasopimus. (Vailla lainvoimaa 15.7.2014)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.