Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus

9.7.2014 14.05 Hovioikeus: Syy-yhteys kaupungin jätevesivahingon ja talon purkukuntoiseksi vaurioitumisen välillä jäi näyttämättä

Hovioikeus katsoi selvitetyksi, että kaupunki oli laiminlyönyt osan tarpeellisista jätevesivahingon jälkivahinkojen torjuntaan liittyvistä toimenpiteistä, joihin ryhtymistä siltä olisi kohtuudella voitu edellyttää. Kantaja oli reklamoinut kaupungille riittämättömistä toimenpiteistä. Kuitenkin näyttötaakka siitä, että kaupungin tekemättä jättämät toimenpiteet olivat syy-yhteydessä talossa ilmenneisiin vahinkoihin, oli kantajalla. Hovioikeus katsoi kuten käräjäoikeuskin, että mainittu syy-yhteys oli jäänyt näyttämättä. (Vailla lainvoimaa 8.7.2014)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.