Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus

22.5.2014 17.02 Hovioikeus: Vuokrasopimus voitiin purkaa jatkuvien maksamattomien vuokrien vuoksi vaikka vuokralainen oli tehnyt remontteja omalla kustannuksellaan

Käräjäoikeus katsoi toteen näytetyksi, että vuokralaisen toistuvilla maksulaiminlyönneillä ei ollut Vatrotalot Oy:lle vain vähäistä merkitystä. Vatrotalot Oy:llä oli siten oikeus purkaa heidän ja vuokralaisen välinen vuokrasopimus vuokralaisen vuokranmaksun laiminlyönnin vuoksi. Sillä vuokralaisen esille tuomalla seikalla, että hän oli elänyt asunnossa muuten moitteettomasti ja remontoinut asuntoa omalla kustannuksellaan isännöitsijän luvalla, ei ollut merkitystä vuokranantajan purkuoikeuden kannalta. Hovioikeus ei muuttanut käräjäoikeuden tuomiota. (Vailla lainvoimaa 22.5.2014)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.