Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

11.4.2014 8.12 (päivitetty 14.47) Hallitus vastasi välikysymykseen perhepolitiikasta ja lapsilisien leikkaamisesta - hallitukselle luottamus äänin 92-80

Hallitus vastasi välikysymykseen perhepolitiikasta ja lapsilisien leikkaamisesta - hallitukselle luottamus äänin 92-80

Hallitus vastasi torstaina 10. huhtikuuta opposition välikysymykseen perhepolitiikasta ja lapsilisien leikkaamisesta. Peruspalveluministeri Susanna Huovinen (sd.) kertoi, että lapsilisä valikoitui yhdeksi säästökohteeksi ennen muuta siksi, että siitä aiheutuvien menojen loppusumma on huomattavan suuri, tänä vuonna lähes 1,5 miljardia euroa. Näin suuresta summasta saadaan aikaan merkittävä säästö (110 miljoonaa euroa) ilman, että leikkaukset heikentävät perheiden taloutta kohtuuttomasti. Hallitus sai perjantaina pidetyssä äänestyksessä eduskunnan luottamuksen äänin 92-80. Poissa oli 27 edustajaa.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.