Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

11.3.2014 8.02 (päivitetty 11.34) Hallintotuomioistuimiin tuli vuonna 2013 tuhat valitusta edellisvuotta enemmän – käsittelyajat pidentyneet hieman

Hallintotuomioistuimiin tuli vuonna 2013 tuhat valitusta edellisvuotta enemmän – käsittelyajat pidentyneet hieman

Sosiaali- ja terveydenhuolto, ulkomaalaisasiat ja verot työllistävät hallintotuomioistuimia. Hallintotuomioistuinten yhteisen toimintakertomuksen mukaan kolmannes käsiteltävistä asioista koski viime vuonna sosiaali- ja terveydenhuoltoa. Vajaa viidennes käsitteli ulkomaalaisasioita ja veroasioiden osuus oli hiukan yli kymmenen prosenttia. Hallintotuomioistuinten toimintaan vaikutti merkittävästi myös vireillä oleva rakenneuudistus. Markkinaoikeuden asia- ja henkilöstömäärää puolestaan lisäsi IPR -asioiden keskittäminen markkinaoikeuteen.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.