Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Rikos- ja prosessioikeus, Julkisoikeus

5.2.2014 12.10 Poliisin tilastoissa virheitä – vanha järjestelmä korvataan

Poliisin julkaisemissa tilastoissa on ollut virheellisiä tietoja liikennerikkomusten määristä. Virhe on syntynyt tietojen siirrossa automaattisen kameravalvonnan järjestelmästä poliisin rikosilmoitusjärjestelmään. Liikennerikkomuksia tehdään vuosittain noin puoli miljoonaa. Viime vuodelle oli kohdentunut virheellisesti noin 14 000 ylinopeudesta johtunutta liikennerikkomusta, jotka tapahtuivat toissa vuoden puolella. Määrä on noin viisi prosenttia kaikista nopeusrajoitusten rikkomisista, joita oli viime vuonna noin 308 000 ja toissa vuonna noin 280 000.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.