Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Rikos- ja prosessioikeus

19.12.2013 10.05 Hovioikeus: Oikeusaputoimiston resurssipula ei ollut erityinen syy ostopalveluiden käyttöön edunvalvonnassa

Hovioikeus: Oikeusaputoimiston resurssipula ei ollut erityinen syy ostopalveluiden käyttöön edunvalvonnassa

Oulun oikeusaputoimiston mukaan oikeusministeriö oli linjannut, että edunvalvontahenkilöstön määrää ei toimistossa lisätä, vaikka henkilöstön työmäärä kasvaisi. Edunvalvonnan tarve ja edunvalvontahenkilöstön työmäärä lisääntyi koko ajan muun muassa väestön ikääntymisen vuoksi. Tämän vuoksi oikeusaputoimisto oli ollut pakotettu ryhtymään ostopalveluhankintaa koskeviin toimenpiteisiin. Hovioikeus totesi muun muassa, että ostopalveluihin liittyvät ongelmat eivät varsinkaan päämiehen vastustaessa edunvalvojan vaihtamista puoltaneet edunvalvojan vapauttamista ja uuden määräämistä. Asiassa ei ollut erityistä syytä vapauttaa edunvalvojaa tehtävästään.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.