Edilexissä on huoltokatko torstaina 29.2.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-7.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta, Ympäristö

12.12.2013 14.28 Maaseutuohjelman rahoista linjaus, ohjelman toinen luonnos julki – luonnonhaitta- ja ympäristökorvaukset edelleen suurimpia tukikokonaisuuksia

Maaseutuohjelman rahoista linjaus, ohjelman toinen luonnos julki – luonnonhaitta- ja ympäristökorvaukset edelleen suurimpia tukikokonaisuuksia

Talouspoliittinen ministerivaliokunta linjasi 11. joulukuuta Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman varat vuosille 2014–2020.Uuden ohjelman lopullinen muoto alkaa olla selvillä. Maa- ja metsätalousministeriö on julkaissut maaseutuohjelman luonnoksen, jossa toimenpiteet ovat tarkentuneet toukokuisesta lausuntoversiosta.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.