Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Ympäristö

5.11.2013 10.33 Vihtavuoren räjähdysonnettomuuden tutkintaryhmän ehdottamat toimenpiteet vastaavien onnettomuuksien välttämiseksi

Vihtavuoren räjähdysonnettomuuden tutkintaryhmän ehdottamat toimenpiteet vastaavien onnettomuuksien välttämiseksi

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston mukaan puutteet Pyhäsalmen kaivoksen räjähdejätteen käsittelyssä ja Oy Forcit Ab:n jätteiden varastointi räjähdevaraston vieressä aiheuttivat suuronnettomuuden vaaratilanteen Vihtavuoressa. Tukesin onnettomuustutkinnassa selvitettiin syyt, jotka johtivat emulsioräjähdeainetta ja epäpuhtauksia sisältävän jätekontin höyryämiseen ja suuronnettomuuden vaaratilanteeseen heinäkuussa 2013 Oy Forcit Ab:n tehdasalueella. Tukes korostaa johdon ja henkilöstön vastuullisuutta ja ohjeidenmukaista toimintaa teollisuuslaitosten turvallisuuden varmistamisessa. Erityistä huomiota on kiinnitettävä muutoksiin ja poikkeamiin. Räjähdevalmistajien ja räjäytystyökohteiden toimintatapoja emulsioräjähdeaineiden käsittelyssä Tukes tulee käymään läpi tehostetusti.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.