Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

5.3.2013 10.32 KKO hylkäsi isää vastaan nostetun syytteen ulosottomieheen kohdistuvasta väärästä ilmiannosta ja kunnianloukkauksesta lapsen huoltopäätöstä toimeenpantaessa

Lapsen isää, joka oli poliisille tekemässään tutkintapyynnössä ja esitutkinnassa väittänyt ulosottomiehen, joka oli ollut panemassa täytäntöön 11-vuotiaan lapsen siirtoa äitinsä luokse, muun ohella riuhtoneen, kiskoneen ja repineen lasta niin, että tälle oli aiheutunut polvivamma ja repun kantoviilleke revennyt, vastaan nostettu syyte hylättiin, koska ei ollut perusteita katsoa, että isä olisi varmasti tai ainakin varsin todennäköisesti pitänyt poliisille antamiaan tietoja väärinä tai ettei hänellä olisi ollut vahvoja perusteita pitää tapahtumakuvaustaan totena.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.