Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä maanantaina 28.9.2020. Palvelun hakutoiminnot eivät toimi klo 21-22 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

24.1.2013 9.02 Tutkimus aluehallintouudistuksesta viestinnän, kielen ja hallinnon näkökulmasta - työntekijät kokivat uudistuksen keskeneräiseksi

Vuonna 2010 voimaan tullut aluehallinnon uudistus oli yksi Suomen historian laajimpia hallinnonuudistuksia, ja se herätti paljon keskustelua Pohjanmaalla. Vaasan yliopistossa on julkaistu professori Merja Koskelan ja tutkijatohtori Niina Mäntylän toimittama tutkimusraportti, jossa uudistusta tarkastellaan viestinnän, kielen ja hallinnon näkökulmasta.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.