Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

4.7.2012 12.53 Talvivaaran kaivoksen ympäristö- ja vesitalousluvan lupamääräysten tarkistamista sekä uraanin talteenottolaitoksen ympäristölupaa koskeva asia annettiin tiedoksi - muistutukset, vaatimukset, lausunnot sekä mielipiteet annettava viimeistään 24. elokuuta 2012

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto tiedottaa Talvivaaran kaivoksen ympäristö- ja vesitalousluvan lupamääräysten tarkistamista sekä uraanin talteenottolaitoksen ympäristölupaa koskevasta asiasta kuuluttamalla Sotkamon, Kajaanin ja Sonkajärven kunnissa. Kuuluttamalla annetaan asianosaisille tilaisuus tehdä Talvivaaran kaivoksen asiassa ympäristönsuojelulain ja vesilain mukaisia muistutuksia ja vaatimuksia.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.