Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

5.6.2012 12.00 Hallitus linjasi kunta- ja palvelurakenneuudistusta - kuntien tehtävä yhdistymispäätökset 1.4.2014 mennessä

Hallitus linjasi kunta- ja palvelurakenneuudistusta - kuntien tehtävä yhdistymispäätökset 1.4.2014 mennessä

Hallitus linjasi tiistaina 5. kesäkuuta kunta- ja palvelurakenneuudistuksen jatkoa iltakoulussaan. Rakennelakiehdotus lähetetään syksyllä lausuntokierrokselle kuntiin ja lain on tarkoitus tulla voimaan viimeistään 1. toukokuuta 2013. Kuntien yhdistymisavustuksen saamisen perusteena on yhdistymispäätöksen tekeminen 1. huhtikuuta 2014 mennessä. Yhdistymisten tulee tapahtua kaikissa tapauksissa viimeistään vuoden 2017 alusta. Kunnille, jotka eivät täytä rakennelain kriteereitä tai eivät ole tehneet tarvittavia päätöksiä, varaudutaan asettamaan valtion erityisselvittäjät.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.