Edilexissä on huoltokatko torstaina 17.6.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

19.4.2012 14.17 Kauppakamarien selvitys yritysten osaamistarpeista - työvoimapula uhkaa erityisesti pieniä yrityksiä Helsingin seudulla ja Lapissa

Yrityspäättäjät ennakoivat kilpailun osaavasta työvoimasta kiristyvän koko maassa seuraavien neljän vuoden aikana. Kauppakamarien osaamisselvityksen mukaan neljä viidesosaa yrityksistä uskoo rekrytoinnin vaikeutuvan omalla toimialallaan. Erityisen huolissaan rekrytointimahdollisuuksistaan ovat pienet yritykset. Osaajista on pulaa muun muassa Ahvenanmaalla, Lapissa ja Helsingin seudulla.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.