Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

16.4.2012 9.00 Rajaesteasiamies auttamaan ahdinkoon joutunutta pohjoismaan kansalaista ja rajaesteisiin johtavat lakiehdotukset lausuntokierrokselle muihin Pohjoismaihin?

Rajaesteasiamies auttamaan ahdinkoon joutunutta pohjoismaan kansalaista ja rajaesteisiin johtavat lakiehdotukset lausuntokierrokselle muihin Pohjoismaihin?

Huhtikuun aikana kaikki Pohjoismaat järjestävät parlamenteissaan pohjoismaisia rajaesteitä koskevat keskustelutilaisuudet. Tällainen yhteinen satsaus on ensimmäinen laatuaan, ja Ruotsin valtiopäivät olivat vuorossa ensimmäisenä. Siellä nousi esille kaksi ehdotusta: rajaesteasiamies ja parlamenttien tärkeiden päätösten lähettäminen lausuntokierrokselle muihin Pohjoismaihin.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.