Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

13.3.2012 9.02 EK muistuttaa: Valmisteilla oleva EU-asetus johdannaissopimuksista tuo niitä käyttäville yrityksille merkittäviä uusia velvollisuuksia

Euroopan parlamentin ja jäsenvaltioiden edustajat sopivat helmikuussa OTC-johdannaissopimuksia, keskusvastapuolia ja kauppatietorekistereitä koskevan asetuksen sisällöstä. Lopullinen teksti edellyttää vielä neuvoston ja parlamentin hyväksynnän. Asetus on suoraan sovellettavaa oikeutta, ja se tulee voimaan 20 päivää sen jälkeen, kun se on julkaistu unionin virallisessa lehdessä. Johdannaissopimuksia käyttävien yritysten on syytä varautua hyvissä ajoin asetuksen tuomiin merkittäviin uusiin velvoitteisiin, tiedotetaan Elinkeinoelämän keskusliitosta.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.