Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

12.12.2011 6.48 Työpaikan tulehtunut ilmapiiri ja ilmoitukset työsuojelupiiriin johtivat irtisanomisiin – ja korvauksiin työsuhteen perusteettomasta päättämisestä

Porin evankelisluterilainen seurakuntayhtymä ja Teljän seurakunta on velvoitettu yhteisvastuullisesti suorittamaan irtisanotulle lastenohjaajalle korvauksena työsuhteen perusteettomasta päättämisestä 24 kuukauden palkkaa vastaavan määrän tapauksessa, jossa seurakunta oli katsonut, että työilmapiiri oli niin tulehtunut, ettei sitä enää voitu parantaa ilman lastenohjaajan ja erään toisen työntekijän työsuhteen irtisanomisia. Seurakunnan mukaan työsuhde oli irtisanottu syvän epäluottamuksen vuoksi.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.