Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

17.11.2011 14.57 Euroopan oikeusinstituutti aloitti toimintansa Wienissä - tavoitteena lisätä lainsäädännön johdonmukaisuutta Euroopassa

Komission varapuheenjohtaja, oikeusasioista vastaava komissaari Viviane Reding avasi 17. marraskuuta Euroopan oikeusinstituutin ensimmäisen työistunnon. Instituutin tavoitteena on lisätä lainsäädännön johdonmukaisuutta Euroopassa antamalla käytännön neuvoja politiikan laatijoille ja viranomaisille ja kehittämällä EU:n lainsäädäntöä edelleen. Instituutti on riippumaton ja voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka toimintaan osallistuu oikeusalan ammattilaisia ja asiantuntijoita kaikkialta Euroopasta. Instituutilla on keskeinen rooli EU:n hankkeessa luoda eurooppalainen lain ja oikeuden alue.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.