Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

3.10.2011 8.21 Hallinto-oikeus: Valtuuttajan lapsi ei ollut asianosainen eikä oikeutettu hakemaan muutosta maistraatin edunvalvontavaltuutusta koskevaan päätökseen

Asiassa oli ratkaistavana kysymys siitä, oliko valtuuttajan lapsi asianosainen ja oikeutettu hakemaan muutosta maistraatin edunvalvontavaltuutusta koskevaan päätökseen. Maistraatti oli valituksenalaisella päätöksellään vahvistanut edunvalvontavaltuutuksen, jolla valtuuttajan toinen lapsi oli määrätty edustamaan äitiään edunvalvontavaltuutuksesta annetun lain mukaisesti. Kuopion hallinto-oikeus totesi johtopäätöksenään, että valtuuttajan lapsi A ei ollut valitusasiassa asianosainen, joten hänen valituksensa oli jätettävä tutkimatta.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.