Edilexissä on huoltokatko tiistaina 27.10.2020. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

25.8.2011 17.00 Tulvavahinkojen korvaamisessa siirrytään vakuutuksiin 2014

Tulvavahinkojen korvaamisessa siirrytään vakuutuksiin 2014

Valtioneuvosto on hyväksynyt tulvakorvausjärjestelmän uudistamiseen liittyvät lait. Tasavallan presidentin on määrä vahvistaa lait perjantaina 26. elokuuta 2011. Uudistuksen tarkoituksena on, että tulvista rakennuksille ja niissä olevalle irtaimistolle aiheutuvat vahingot korvataan vahinkovakuutuksista muiden omaisuusvahinkojen tapaan. Lait tulevat voimaan 1. tammikuuta 2014. Ne ovat osa lainsäädännön uudistusta, jolla pyritään varautumaan muuttuviin sää- ja vesioloihin ja niistä aiheutuviin riskeihin.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.