Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

23.6.2011 14.01 KKO myönsi valitusluvan testamentin moitetta koskevassa asiassa, jossa kantajan asiamies oli erehtynyt istuntopäivästä ja asia oli jätetty sillensä

KKO on myöntänyt valitusluvan asiassa, jossa käräjäoikeus oli jättänyt testamentin moitekanteen kantajien esteettömästä poissaolosta johtuen sillensä ja velvoittanut heidät maksamaan oikeudenkäyntikulut. Kantajien kannalta KO:n 15.6.2010 julistama päätös oli ollut lopullinen, koska testamentin moitekanteen nostamiselle säädetty määräaika oli tuolloin jo ollut päättynyt. Perukirjassa vainajan omaisuuden säästöksi oli arvioitu yli kolme miljoonaa euroa, ja pääosa omaisuudesta oli testamentissa määrätty vastaajille.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.