Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

14.6.2011 12.32 Poliisin hylkäämästä alkoholin nauttimisilmoituksesta häätilaisuudessa voitiin valittaa - juhla­tilaisuuksiin käytettyä kartanoa ei rinnastettu ravitsemisliikkeeseen

A oli tehnyt poliisilaitokselle alkoholilain 59 §:n mukaisen ilmoituksen X:n kartanossa järjestettävästä häätilaisuudesta, jossa oli tarkoitus nauttia A:n toimittamia alkoholi­juomia. Poliisilaitos ei ollut hyväksynyt ilmoitusta. Turun hallinto-oikeus katsoi, että päätöstä oli pidettävä sellaisena hallintopäätöksenä, johon voitiin hakea muutosta valittamalla hallinto-oikeudelta. Pääasian osalta katsottiin, että kyseistä juhlatilaa voitiin pitää paikkana, jossa alkoholin nauttiminen oli sallittu. Päätös ei ole lainvoimainen. (Ään. 2-1)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.